‘We mogen op de krakeling’

Wethouder Pieter Smit kan weer iets rustiger slapen. RandstadRail is vrijdag begonnen met testritten op de Zoetermeerse krakeling. Ruim een jaar nadat de laatste Sprinter werd uitgezwaaid rijden er eindelijk weer voertuigen op het deels nieuwe tracé. De eerste RandstadRail-chauffeur werd officieel verwelkomd door Smit en zijn Haagse collega Marnix Norder.

Reiziger voordeliger uit

Een ritje in de tram of bus wordt vanaf volgende maand met de OV-chipkaart een stuk goedkoper. Wie met de bus van Noordhove naar Rokkeveen rijdt, is bijna acht procent goedkoper uit dan nu. Ook met Randstadrail naar het centrum van Den Haag is straks voordeliger uit.

Stremming Randstadrail op 27 november

Door een stremming rijdt RandstadRail 3 en 4 op dit moment in beide richtingen een omleidingroute. RandstadRail 3 Zoetermeer Centrum- West – Den Haag Loosduinen Route RandstadRail 3 tijdelijk gesplitst in 2 delen: Van Zoetermeer Centrum West naar Centrum West (door de krakeling in beide richtingen). Van Loosduinen naar Leidschenveen. Randstadrail 4 Zoetermeer Javalaan –Verder lezen